TASK 1: Tercero Medio. Superman and the mechanical Monster

Instructions:
1. Watch the video
2. Post answering the questions below.

Who is put into prison?
Who tries to kill Superman?
What are there in the laboratory?
Where does the robot put the money in?
What does the mechanical monster steals?
Who tells us the true identity of Superman?
Who was kidnapped by the monster?
Does Lois know who is Superman?




DEADLINE: MARCH 27, 2008

9 comments:

Anonymous said...

NAME: Ruben Castillo O.
GRADE: 3º A


Who is put into prison?
The Robot Maker was put into prison.
Who tries to kill Superman?
The crazy Scientist tried to kill Superman with him Robots
What are there in the laboratory?
Too many Mechanical Monsters, Robots!
Where does the robot put the money in?
Later of the Robot stole, it brings the dollars back him, in a box. And in the Laboratory, the Robot puts the dollars on a big box.
What does the mechanical monster steals?
The Robots steals a lot of Money from the National Bank and a lot of jewels.
Who tells us the true identity of Superman?
The Narrator and Lois telled us the true identity of Superman, him name is Clark.
Who was kidnapped by the monster?
Lois Lane was kidnapped by the Robot
Does Lois know who is Superman?
No, she doesn't know who is Superman.

Anonymous said...

Name: Cristian Burgos
Grade: 3ºD

1. Who is put into prison?
R= The maker robot
2. Who tries to kill superman?
R= The crazyy scientist and him robots.
3. What are there in the laboratory?
R= the robots of the crazy scientist.
4. What does the robot put money in?
R= In a big metal box.
5. What does the machinical monster steals?
R= The monay and jewels.
6. Who tells us the true identity of superman?
R= The narrador
7. Who was kidnapped by the monster?
R= Lois (short answer xD)
8. Does lois know is superman?
R= No, she doesn´t =D finish

Maritza Orellana said...

MARITZA ORELLANA 3ºE.
1. WHO IS PUT INTO PRISON?
The Mechanical Monster's inventor was put into prison.

2. WHO TRIES TO KILL SUPERMAN?
The mechanical monster & the inventor tried to kill superman.

3. WHAT ARE THERE IN THE LABORATORY
Superman, the inventor, Lois and the robots are in the laboratory.

4. WHERE DOES THE ROBOT PUT THE MONEY IN?
The robots puts the money in the back and later the robot puts the money in a metallic box.

5. WHAT DOES THE MECHANICAL MONSTER STEAL?
the mechanical monster steals money from banks and jewels from a "House of Jewels".

6. WHO TELLS US THE TRUE IDENTITY OF SUPERMAN?
Lois says the true identity and the narrator says his real name.

7. WHO WAS KIDNAPPED BY THE MONSTER
Lois was kidnapped by the monsters.

8. DOES LOIS KNOW WHO IS SUPERMAN?
NO!, lois doesn't know who superman is.

Daniel Meneses 3º E said...

Who is put into prison?
The Robot Inventor.

Who tries to kill Superman?
The Inventor and his robots.

What are there in the laboratory?
The robots of the inventor.

Where does the robot put the money in?
In a box inside it, and later in a
metal box in the laboratory.

What does the mechanical monster steals?
Money and jewels.

Who tells us the true identity of Superman?
The narrator.

Who was kidnapped by the monster?
Lois was kidnapped.

Does Lois know who is Superman?
No, she doesn't knows.

Anonymous said...

Name:Jesenia Lázaro
Grade:3ºE
1)Who is put into prison?
R.The mechanical monster and crazy Scientist was put into prison.

2) Who tries to kill superman?
R.The mechanical monster and crazy Scientist.

3)What are there in the laboratory?
R.The crazy Scientist and much mechanical monster.

4) What does the robot put the money in?
R.In his back and later in a metallic box.

5)What does the mechanical monster steals?
R.Money,jewels and diamonds

6)Who tells us the true identity of Superman?
R.Lois and the narrator tells us the true identity of Superman

7)Who was kidnapped by the monster?
R.Lois was kidnapped by the monster.

8)Does Lois know who is Superman?
R.She doesn't know who is superman.

Diego_Green said...

Diego Chania 3ºB

1]Who is put into prison?
Ans:The mechanical monster and crazy Scientist was put into prison.

2] Who tries to kill superman?
Ans:The mechanical monster and crazy Scientist.

3]What are there in the laboratory?
Ans:The crazy Scientist and much mechanical monster.

4] What does the robot put the money in?
Ans:In his back and later in a metallic box.

5]What does the mechanical monster steals?
Ans:Money,jewels and diamonds

6]Who tells us the true identity of Superman?
Ans:Lois and the narrator tells us the true identity of Superman

7]Who was kidnapped by the monster?
Ans:Lois was kidnapped by the monster.

8]Does Lois know who is Superman?
AnsShe doesn't know who is superman.

Anonymous said...

Nme: Isabela García
Grade: 3º A H.c.
1. Who is put into prison?
The crasy inventor was put into prison.

2. Who tries to kill superman?
The crasy inventor and the mechanical monsters try to kill superman.

3. What are there in the laboratory?
In the laboratory there are a workshop of foundry and too many Robots.

4. Where does the robot put the money in?
The robot puts the money in a iron box.

5. What does the mechanical monster steal?
the mechanical monster steals jewels and money.

6. Who tells us the true identity of Superman?
The storyteller tells us the true indetidy of superman.

7. Who was kidnapped by the monster?
Lois was kidnapped by the mechanical monster.

8. Does Lois know who is Superman?
no, she doesn't know who is superman.

Anonymous said...

Name: Katherine Castillo R.
Grade: 3º medio C /H.C.


1. Who is put into prison?
The inventor was put in prision

2. Who tries to kill Superman?
The robots and the Inventor

3. What are there in the laboratory?
There are machines and many robots

4. Where does the robot put the money in?
In a box of iron

5. What does the mechanical monster steals?
The monster steals jewels

6. Who tells us the true identity of Superman?
The storyteller and himself (xD)

7. Who was kidnapped by the monster?
Lois was kipnapped by the monster

8. Does Lois know who is Superman?
No, she doesn't

Anonymous said...

Eduardo Varas
grade 3ªf
1.-Who is put into prison?
The Robot Maker was put into prison.
2.- Who tries to kill superman?
R= The crazyy scientist and him robots.
3.-What are there in the laboratory?
R.The crazy Scientist and much mechanical monster.
4.- What does the robot put the money in?
Ans:In his back and later in a metallic box.
5.- What does the mechanical monster steals?
The monster steals jewels
6.- Who tells us the true identity of Superman?
The storyteller and himself (xD)
7.- Who was kidnapped by the monster?
Lois was kipnapped by the monster
8.- Does Lois know who is Superman?
No, she doesn't